Wil je een website?
Druk op de knop hierboven en we gaan snel samen zitten. Ik ben erg benieuwd naar je onderneming!

Wat kost het om een website te laten maken?

Omdat ik graag mensen help kijk ik naar de situatie. Mensen die het kunnen betalen betalen de normale prijs en zo niet dan gaan we onderling overleggen en houd ik rekening met jouw situatie. Ik vind dit een fijne manier van werken. Zo probeer ik voor de helft klanten te krijgen die mijn boterham kunnen betalen en de andere helft klanten die ik juist kan helpen.

Website laten maken

Liefde en passie; dit geef ik iedere website die ik maak.

Ik heb mijn ontwerpen in 3 opties verdeeld.

  • One page website.
  • Website met meedere pagina’s en functionaliteiten. (ook webshops)
  • Een uitgebreide website of webshop. (meer dan 20 pagina’s)


One page website:

Als je een verhaal probeert te vertellen met je website zal deze gemakkelijk op een website met één pagina stromen. Dit is waarom ze bijvoorbeeld goed zijn voor portfolio’s – de bezoeker kan ononderbroken door de creaties van de kunstenaar blijven scrollen net zoals ze in een galerij zouden doen door gewoon van schilderij naar schilderij te lopen.
Prijs: € 1250,- (excl. BTW)

Website met meerdere pagina’s en functionaliteiten:
Websites met meerdere pagina’s zijn zeer veelzijdig – ze zijn geschikt voor elk type onderneming en elk doel. Met een website met meerdere pagina’s kun je een startpagina hebben met alle algemene informatie over je onderneming en vervolgens een speciale pagina voor je winkel, een pagina met meer gedetailleerde informatie over je onderneming en een pagina waarop mensen contact met je kunnen opnemen etc. Onder functionaliteiten versta ik bijvoorbeeld wanneer je een dienst verleent waarbij je mensen wilt kunnen inplannen dan kan ik een boeking kalender toevoegen aan de website waarin jij aan de achterkant aangeeft op welke tijden je beschikbaar bent. En aan de voorkant kan de bezoeker zelf een afspraak inplannen middels het boeking systeem.
Prijs: € 1850,- (excl. BTW) – Wanneer meer dan 10 pagina’s dan gaan we in overleg.

Een uitgebreide website of webshop (meer dan 20 pagina’s):
We gaan in overleg over de prijs.

Bereken hier gemakkelijk de kosten.

 

Periodieke kosten (optioneel)

Een website heeft om meerdere redenen constant aandacht nodig.
Allereerst zijn er de technische updates. Dit houdt in het updaten van het WordPress systeem en bijbehorende plugins. Dit is nodig om veilig en snel online te blijven en hiervoor reken ik slechts € 75,- (excl. BTW) per jaar. Dan kan het nog zijn dat je bepaalde aanpassingen wil maken aan je website: inhoudelijk, cosmetisch of functioneel. Hiervoor is mijn strippenkaart bedoeld.

Website laten maken?

Wijzigingen strippenkaart (optioneel)

Ik hou zelf niet zo van abonnementen waar je niet precies weet wat je ervoor terug krijgt. En omdat website-aanpassingen enorm kunnen verschillen per website, ben ik geen voorstander van vaste prijzen hiervoor. Mijn oplossing: de wijzingen-strippenkaart.

Je kunt bij mij wijzigingen-strippenkaarten krijgen van 10 of 20 strippen, waarbij elke strip staat voor 15 minuten werktijd. Op deze manier betaal je dus precies voor het werk wat er geleverd wordt en zit je niet aan periodieke kosten vast. De strippenkaart van 10 strippen (2,5 uur) kost € 130,- (excl. BTW) en de kaart van 20 strippen (5 uur) kost € 250,- (excl. BTW).

Bereken hier gemakkelijk de kosten.

Kopje koffie of thee?

Websites maken doe ik met liefde en passie. Graag maak ik kennis om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Aardige woordjes:

Gemma Dijkman
Gemma Dijkman
Read More
Fantastisch hoe Jorden de sfeer van mijn bedrijf naar de website heeft vertaald. Geen vraag te gek of wens te veel, zo blij met het resultaat!

Dankzij de inzet en passie van Jorden is mijn website mooier geworden dan ik me had kunnen voorstellen.

Jorden weet als geen ander de juiste sfeer te creëren. Met oog voor detail en passie voor zijn werk is het resultaat meer dan fantastisch. Zo blij mee!
Renuka de Kunder
Renuka de KunderBoeken van Renuka de Kunder
Read More
Beste Jorden, Bedankt voor de fijne samenwerking.

Het was prettig om aan jou te beschrijven hoe ik graag mijn website vorm gegeven zou zien worden.
Ik had maar een paar omschrijvingen gegeven en jij hebt een kei mooie, zeer professionele website voor mij in elkaar gezet. Het ziet er nog mooier uit dan ik verwacht of gehoopt had. Jij hebt verder goede instructies gegeven, zodat ik deze nu zelf kan beheren.

Verder was je in onze contacten hulpvaardig, flexibel, geduldig, behulpzaam, rustig en relaxt. Je beheerst die eigenschappen die het zeer aangenaam maken om met jou in zee te gaan. Nogmaals dank je wel. Ik zal jou zeker aanraden bij de mensen die mij vragen om een deskundige websitebouwer.

Mijn dank is groot...
Groetjes Renuka
Cynthia Mensinga
Cynthia MensingaMini-mum
Read More
Jorden denkt graag met je mee om zodoende jouw site op te bouwen zoals jij dit graag voor ogen hebt.

Hij geeft ook aan of het voor de consument voldoet aan bepaalde verwachtingen. In de vorm van: advies, tips e.d. aan te geven. Heel erg fijn als je net een website/ online shop begint!

Q&A: Reageert hij snel en handelt direct wanneer nodig.

Samenwerken met Jorden heb ik als goed en fijn ervaren.

Samen naar een nieuwe wereld

Website laten maken

Vul het formulier in en ik neem contact met je op.