Wil je een website?
Druk op de knop hierboven en we gaan snel samen zitten. Ik ben erg benieuwd naar je onderneming!

Website laten maken

Veel websites wekken onbewust irritatie op bij de bezoeker en zorgen ervoor dat diegene niet kan vinden naar wat hij op zoek is. Dit is erg jammer, want op deze manier verlies je een klant die je wellicht erg goed had kunnen helpen.

Investeer in wat mensen écht belangrijk vinden: duidelijkheid en vertrouwen. Door me te verdiepen in jouw onderneming en jouw doelgroep zorg ik dat jouw website leuk en aantrekkelijk wordt voor potentiële klanten. Op die manier verbind ik jouw publiek met jou en jouw onderneming.

Wil je weten hoeveel het kost om een website te laten maken?
Kijk dan op deze pagina: Wat kost een website?

Website laten maken?

Websites met verbindingskracht

Ik zorg ervoor dat jouw website in je eigen huisstijl wordt ontworpen, aansluit bij de uitstraling van jouw onderneming en geschikt is voor alle apparaten. Bezoekers moeten gemakkelijk kunnen vinden waarvoor ze bij je terecht zijn gekomen.

Websites met aantrekkingskracht

Aantrekkingskracht in een website houdt voor mij in dat een bezoeker niet gefrustreerd of geïrriteerd raakt bij het bezoeken van een website en daardoor afhaakt, maar juist vertrouwen opbouwt in de onderneming.

Websites met passie gemaakt

Ik krijg enorm veel energie wanneer ik achter mijn laptop zit en kan gaan spelen met de ideeën die ik heb gekregen. Deze energie is de combinatie van passie met liefde..

Kopje koffie of thee?

Websites maken doe ik met liefde en passie. Graag maak ik kennis om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Aardige woordjes:

Gemma Dijkman
Gemma Dijkman
Read More
Fantastisch hoe Jorden de sfeer van mijn bedrijf naar de website heeft vertaald. Geen vraag te gek of wens te veel, zo blij met het resultaat!

Dankzij de inzet en passie van Jorden is mijn website mooier geworden dan ik me had kunnen voorstellen.

Jorden weet als geen ander de juiste sfeer te creëren. Met oog voor detail en passie voor zijn werk is het resultaat meer dan fantastisch. Zo blij mee!
Renuka de Kunder
Renuka de KunderBoeken van Renuka de Kunder
Read More
Beste Jorden, Bedankt voor de fijne samenwerking.

Het was prettig om aan jou te beschrijven hoe ik graag mijn website vorm gegeven zou zien worden.
Ik had maar een paar omschrijvingen gegeven en jij hebt een kei mooie, zeer professionele website voor mij in elkaar gezet. Het ziet er nog mooier uit dan ik verwacht of gehoopt had. Jij hebt verder goede instructies gegeven, zodat ik deze nu zelf kan beheren.

Verder was je in onze contacten hulpvaardig, flexibel, geduldig, behulpzaam, rustig en relaxt. Je beheerst die eigenschappen die het zeer aangenaam maken om met jou in zee te gaan. Nogmaals dank je wel. Ik zal jou zeker aanraden bij de mensen die mij vragen om een deskundige websitebouwer.

Mijn dank is groot...
Groetjes Renuka
Cynthia Mensinga
Cynthia MensingaMini-mum
Read More
Jorden denkt graag met je mee om zodoende jouw site op te bouwen zoals jij dit graag voor ogen hebt.

Hij geeft ook aan of het voor de consument voldoet aan bepaalde verwachtingen. In de vorm van: advies, tips e.d. aan te geven. Heel erg fijn als je net een website/ online shop begint!

Q&A: Reageert hij snel en handelt direct wanneer nodig.

Samenwerken met Jorden heb ik als goed en fijn ervaren.

Samen naar een nieuwe wereld

Website laten maken

Vul het formulier in en ik neem contact met je op.